неделя, 20 април 2008 г.

Инфо, каст и дата за новия Джейсън!


Поради многобройните интриги около правата на следващия "Петък 13-ти" , напълно бях изключил за този проект, но в последния месец се наблюдава напредък. Днес попаднах на няколко интересни неща, които все още не бързам да нарека новини.


Бързам с избора за Джейсън. Психопатът с хокейната маска /за това - след малко/ ще бъде изигран от Дерек Миърс , познат ни още от посредственото продължение "The Hills Have Eyes II" , където играе един от изродите. Феновете искаха завръщане на Кейн Ходър , изиграл Джейсън в Част 7, 8, 9 и 10, а някои пък предпочитаха Кен Кирзингър , нарамил мачетето в извънредно кървавия "Freddy vs. Jason" на Рони Ю. В крайна сметка, ще имаме нов Джейсън. Останалата част от каста включва разни безизвестни тийнове. Зад камера застава Маркъс Ниспел, който хич не вдъхва доверие. Сценаристите на "Freddy vs. Jason" пък се завръщат.
Историята и "вида" на новия "Friday the 13th" са повод за множество дискусии, но общо взето, имаме нещо средно между римейк и обикновено продължение.

Относно хокейната маска - човек от "Bloody Disgusting" разправя, че е успял да я зърне и има няколко промени, но феновете ще останат доволни.


Като за последно, може би най-сладкото - обещават ни тонове кървища и цици, напълно в духа на "Петък 13-ти"! HELL YEAH!

Дата на излизане /засега/ - 13.02.2009 - Петък!

Няма коментари: